Viipyyläisiä esittelyssä – Susanna K

Kuka olet?
Olen Susanna K. Ammatiltani olen kassatarjoilija, työpaikkanani ammattikorkeakoulun opiskelijaravintola ja -kahvila. Asun Vantaalla. Muita harrastuksia pyöräilyn lisäksi ei juurikaan ole, kaikki muu aika menee perheen parissa.

Millaisella pyörällä ajat?
Tällä hetkellä ajan citypyörällä, mutta tarkoituksena on hankkia fitness- tai cyclocross-versio. Nykyinen pyörä tuli hankittua lähinnä lyhyempiä matkoja varten ja tuolloin tarkoituksena oli vain saada edullinen mutta toimiva pyörä alle.

Miksi pyöräilet?
Pyöräilyni koostuu pääasiassa työmatkapyöräilystä, mutta enenevässä määrin myös jonkinlaisesta retkipyöräilystä joko yksin tai perheen kanssa. Pyöräily toimii hyvänä pään nollaajana työpäivän päälle

Hienoimmat pyöräilyreitit Viitasaarella tai sen lähettyvillä (paikat, polut, tiet)?
Mielestäni Viitasaarella hienoin pyöräreitti kulkee Pasalassa ja siitä Kymönkoskelle, maisemat ovat varsin mukavat. Tämä toisaalta on myös ainoa pidempi reitti, jota olen viime vuosina alueella polkenut.
Hienoimpia pyöräkokemuksia on ollut viime kesänä tekemämme perhereissu Helsinkiin, jossa lopulta myös yövyimme. Reissun aikana kävimme mm. Linnanmäellä. Reittimme kierteli pitkin nykyistä kehärataa. Matkaa taisi tulla edestakaisin yhteensä noin 69 km. Tuolloin nuorempi lapsemme (3v) istui omassa istuimessaan minun kyydissäni ja isompi lapsemme, tuolloin 5v, oli hinauspuomissa (peräpyörä) mieheni mukana.

Mikä on Viipyy?
Viipyy on viitasaarelaisten pyöräilijöiden salaseura. No ei sentään. Se on avoin yhteisö, jonka kanssa on mukava pulista aiheesta ja aiheen vierestä. Olen tutustunut Viipyyn kautta moniin uusiin ihmisiin, vaikken olekaan vielä porukkalenkeille ehtinyt. Viitasaarelaisen pyöräilyn nostaminen maailmankartalle alkakoon! 🙂