Vuoden 2023 pyöräilyteko palkinto Antti Hiltuselle

Viitasaaren Pyöräily-yhteisön aktiivijäsenen, Antti Hiltusen lähtöjuhlaa vietettiin Viitasaaren seurakuntatalolla 4.2.2024. Antti siirtyy Viitasaaren seurakunnan palveluksesta Tikkakoskelle, Jyväskylän seurakunnan palvelukseen. Lähtöjuhlan yhteydessä Viitasaaren pyöräily-yhteisö palkitsi Antin Vuoden pyöräilyteko palkinnolla.

Perustelut ovat:

”Vaikka Viipyy onkin ollut vapaamuotoinen, puolianarkistinen pyöräily-yhteisö, olemme järjestäneen ensimmäisen 10 vuoden aika läjäpäin tapahtumia, pyöräretkistä kesäkausien avajaisiin, remonttipajoista 200 km pyöretkiin ja pienemmistä tuumailukokouksista täytekakkuja pursuaviin gaalailtoihin. Ja kaikki tämä tapahtunut ei ilmestynyt tyhjästä. Tarvitaan ideoitsijoita, järjestäjiä ja osallistujia. Ja että Viipyyn porukassa on jotain järjestetty, niin Antti on aika usein ollut siinä avainasemassa. Tönäissyt homman alkuun tai ottanut sen vetopaikan kun muilla on alkanut homma hyytymään. Antti, yhtenä ”perustajajäsenistä” on koko 10 vuotisen viipyyuransa aikana edistänyt Viitasaarelaista pyöräilykulttuuria, Viitasaaren pyöräily-yhteisön toimintaa ja tuonut teoillaan ja puheillaan Viitasaarelle positiivista fillarihenkeä.”Palkinnon ojensi Viipyyn kilometrikisan kapteeni Petri Kuntsi (Kuva: Alpo Syvänen)
Antti Hiltunen (Kuva: Alpo Syvänen)
Kategoriat: Uutiset, Yleinen | Avainsanoina , | Jätä kommentti

Pyöräilyviikonloppu Tikkakoskella

Aika: 26.-27.8.2023
Paikka: Sarpatin leirikeskus (linkistä lisätietoja)
Kuvaus: Viipyy järjestää viikonlopun pyöräilyn merkeissä. Tarkoituksena ajaa sekä lauantaina, että sunnuntaina noin 50 km lenkit. Toiselle päivälle ajateltu retki Jyväskylän keskustaan ja takaisin viisi järveä kiertäen. Toisen päivän reitti sovitaan ilmoittautuneiden kesken, mutta se voisi olla ajelua sorateillä Jyväskylän pohjoisosissa. Voi lähteä mukaan vaikka ei haluaisi pyöräillä lainkaan tai ajaa lyhyemmät lenkit.
Kustannukset: majoituksesta noin 30-40 euroa/hlö.
Ruokailu: perustuu paikallisiin kahviloihin ja pizzerioihin tai vast. sekä yhdessä hankittaviin aamu- ja iltapalatarpeisiin.
Kyydit: organisoidaan kimppakyydit. Pyörien kuljetus ei ole ongelma – ne saadaan järjestettyä.
Lähtö: Viitasaarelta la aamuna klo 8.00
Paluu: sunnuntaina illalla
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Seija Ruuskalle (0400902693) viimeistään 14.8.
Varustus: pyöräilykypärä välttämätön, ylimääräinen sisärengas erittäin suositeltava, vaatetus sään mukaan

Jätä kommentti