Viitasaaren Vuoden liikuntateko palkinto 2013 Viipyylle

Keski-Suomen urheilujuhla Jyväskylän Paviljongissa

Keski-Suomen urheilujuhla Jyväskylän Paviljongissa

31.1.2014 palkittiin Jyväskylän Paviljongissa keski-suomalaisia urheilutekoja. Keski-Suomen urheilujuhla oli samalla Keski-Suomen liikunta ry:n 20-vuotisjuhla. Upeiden tanssiesitysten ja juhlaillallisen lomassa muistettiin menneeltä vuodelta mm. valmentajia, taustavaikuttajia, joukkueita, vuoden urheilutekoja lajeittain ja vuoden liikuntatekoja kunnittain. Vuoden urheilijaksi valittiin suunnistaja Jani Lakanen (Vuokatissa, suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuissa hopeaa pitkällä matkalla) ja elämänurapalkinto ojennettiin keihäänheittäjän Jorma Kinnuselle (”Heittäjä, valmentaja, seura-aktiivi ja persoona. Keihäänheiton maailmanennätyksen heittänyt Äänekosken pikkujättilainen saavutti myös hopeaa Meksikon olympialaisissa 1968. Suomen mestaruuden hän on voittanut viisi kertaa.” – Kesli).

Viitasaaren pyöräily-yhteisön edustajina Petri Kuntsi ja Tuula Pajumäki

Viitasaaren pyöräily-yhteisön edustajina Petri Kuntsi ja Tuula Pajumäki

Viitasaaren Vuoden liikuntateko 2013 palkinto ojennettiin Viitasaaren pyöräily-yhteisölle. Juhlan juontaja Aleksis Ärje perusteli palkintoa sanoin: ”Perustamalla Pyöräily-yhteisön on saatu kymmeniä harrastajia lajin pariin mm. Kilometri-kisan myötä. ”Seura” on hienosti hyödyntänyt sosiaalista mediaa yhteisön laajentamisessa.”  Palkintoa olivat vastaanottamassa Tuula Pajumäki ja Petri Kuntsi ja sen luovuttivat Keski-Suomen Liikunnan varapuheenjohtaja Teija Liukkaala ja puheenjohtaja Hannu Javanainen. Joukkue palkittiin kunniakirjalla ja 30 euron koulutussetelillä. Vuonna 2011 Viitasaaren vuoden liikuntatekopalkinnon sai Viitasaaren kartingrata- hanke ja vuonna 2012 Ansa Litendahl ja Teija Paananen / Lasten ja nuorten Eero-cup.

Kaikki palkintojensaajat löytyvät Keslin sivuilta ja  Viitasaaren pyöräily-yhteisön toiminnasta löytyy lisää tarinaa Seudun sivuilta avainsanalla Viipyy.

Palkintojen jaon yhteydessä esiteltiin kulloisen palkitun toimintaa valokuvin ja/tai videoin. Viitasaaren pyöräily-yhteisö pääsi mukaan muunmuassa seuraavin kuvin:

Viipyyläisiä Viitasaaren reserviupseerien järjestämällä pyörämarssilla Piispalaan

Viipyyläisiä Viitasaaren reserviupseerien järjestämällä pyörämarssilla Piispalaan

Pimeälenkki Soliskylälle 2013

Viipyyläiset matkalla kohti Suovanlahden Myllytupaa

Kategoria(t): Jutut, Uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 Responses to Viitasaaren Vuoden liikuntateko palkinto 2013 Viipyylle

  1. Esa Kilponen sanoo:

    Onnea Petri ja Tuula sekä koko innostunut pyöräilykonkkaronkka! Oikeaan osoitteeseen meni tunnustus.

  2. Asta sanoo:

    ONNEA!

  3. Petri Kuntsi sanoo:

    Kiitoksia kiitoksia. Sen verran piti vielä fiksata tuota juttua että laitoin perustelujen seura-sanan lainausmerkkeihin. Epävirallinen yhteisö olemme edelleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *