Viitasaaren vuoden pyöräilyteko palkinto Seija Ruuskalle

Vuoden pyöräilyteko 2015: Seija Ruuska

Vuoden pyöräilyteko 2015: Seija Ruuska

29.11.2015 Viitasaaren pyöräly-yhteisö juhli kuluvaa pyöräilykautta ja sen päätöstä seurakuntatalolla perinteisessä Viipyy-gaalassa. Trubaduuri-pyöräilijä Harri Korhonen viihdytti väkeä musiikkiesityksillä, kilometrikisan kapteeni Petri Kuntsi taas muisteli kuvien kautta kulunutta kesää ja kuvien lomaan heitteli kasaamastaan ”Viipyyn historia ranskalaisin viivoin”-teoksesta tietokilpailukysymyksiä juhlaväelle.

Viime vuonna aloitettiin Viipyyn toimesta uusi perinne kun gaalaraati perusti ”Vuoden pyöräilyteko”-palkinnon. Tänä vuonna 2014 palkinnon saanut Arto Paananen kasasi työryhmän, loihti gaalaillan ja valitsi vuoden 2015 pyöräilytekoon oikeutetun henkilön.

Vuoden 2015 ”Vuoden pyörälyteko” palkinto ojennettiin Seija Ruuskalle seuraavin saatesanoin:

Avulias, huumorintajuinen, retkien hengennostattaja ja aktiivinen itsensä kehittäjä. Hän on varautunut retkille varusteilla muut pyöräilijät huomioiden, eli mukana on ollut riittävästi niin työkaluja kuin retkieväitä (kahvia, pullaa, makkaraa). Seija on ollut mukana järjestämässä toimintaa viipyyläisille ja on ollut ansioitunut rekrytoija niin kimppalenkeille kuin Kilometrikisa-joukkueeseeen. Erityisesti hän on kiinnittänyt huomiota aloituskynnyksen madaltamaiseen. Vielä pisteenä I:n päälle Seija on hankkimassa itselleen pyöräilynohjaaja koulutuksen ja osallistunut Viitasaaren kevyen liikenteen turvallisuuden parantamiseen Viitasaaren liikenneturvallisuustyöryhmän jäsenenä ja jakanut näistä saamaansa tietoa muille pyöräilijöille.

Lisää gaalaillasta luettavissa KSML.fi kapteenin blogista: ”Viipyy-gaala 2015

Kategoria(t): Jutut, Uutiset Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *